TypeScript 2.x By Example

FORFATTER

Sachin Ohri

SIDER

372

UDGIVET

2017

SPROG

Engelsk

Lær TypeScript ved hjælp af praktiske projekter og tag det helt op til enterprise-niveau

Typescript som programmeringssprog, dens compiler og open sourceudvikling generelt tager JavaScript-udvikling helt op til enterpriseniveau i dag. Det giver dig mulighed for at bruge ES5, ES6, og ES7-sprogfunktioner, herunder classes, interfaces, generics, moduler og meget mere. Ved hjælp af en simpel syntax, er det muligt at bygge store, rubuste applikationer, ved brug af objektorienterede teknikker og industristandardiserede designprincipper.

Denne bog tager udgangspunkt i at vise dig, hvordan du kommer hurtigt i gang med TypeScript på den mest praktiske måde. Gennem to spændende projekter, du bygger helt fra bunden, vil du lære grundlæggende TypeScript, før du går videre til funktioner, generics, promises og callbacks. Du får mulighed for at implementere et helt objekt-orienteret programmeringsprojekt, så vel som at optimere dine applikationer med effektiv memory management. Du vil også lære at teste og sikre dine applikationer, før du udgiver dem. Bogen starter ud med programmering af en Single Page Application med brug af Angular, som du kan bruge til f.eks. at bygge en chatfunktion eller en anden fed applikation.
Du kommer også til at bruge NativeScript til at bygge en mobilapplikation. Hver af disse applikationer bliver forklaret i detaljer, så du kommer til at forstå programmeringen til fulde.

Når du når til slutningen af bogen, har du bygget to fantastiske projekter og fået de nødvendige kvalifikationer til, at tage din programmering videre og arbejde professionelt.

Her vil du lære
At designe dit første projekt i Visual Studio
Lær om de forskellige datatyper i TypeScript
Skab objektorienterede webapplikationer med TypeScript
Opbyg et Trelloprogram, ved hjælp af TypeScripts’s komplekse funktioner
Udforsk de værktøjer, som er til rådighed for at skrive tests
Udgiv din webapplikation til cloud og tildel resurser til applikationen.

Der er ingen anmeldelser endnu.


Relaterede