Real-Time Web Application Development

FORFATTER

Rami Vemula

SIDER

598

UDGIVET

2018

SPROG

Engelsk

En bog der giver en bred og komplet viden om design, udvikling og implementering af webapplikationer med ASP.NET Core, SignalR, Docker og Azure

Design, programmer og implementer en rigtig og kørende webapplikation ved at bruge moderne Open Source-teknologier. Denne bog viser dig, hvordan du bruger ASP.NET Core til at bygge cross-platform webapplikationer sammen med SignalR for at berige programmet med aktivering af real-time kommunikation mellem server og klient. Du få brugt Docker til at klargøre din applikation, integration med GitHub for at få programmet pakket og kontinuerlig udgivelse i Azures IaaS-platform.
Undervejs dækker ”Real-Time Web Application Development” emner, som hvordan du designer et Materialize CSS-tema, ved brug af en testdrevet udviklingstilgang med xUnit.net, samt hvordan du sikrer dine applikationer med OAuth 2.0 protokollen.
For yderligere, at du kan forstå teknologierne, vil du lære logføring og fejlhåndtering, navigation ved hjælp af view components, samt hvordan du arbejder med formularer og validering.
De suveræne kodeeksempler fra denne bog kan bruges til enten at udvide eller opgradere eksisterende ASP.NET Core-applikationer.

Her vil du lære
Design og programmer en rigtig kørende webapplikation
Implementer sikkerhed og datalagring med OAuth2 og Azure
Brug notifikation i real-tid med SignalR
Brug GitHub og Travis CI til continuous integration
Bliv god til Docker og kontinuerlig udgivelse med Docker Cloud og Azure Linux virtual machines.

Denne bog er for udviklere og softwareingeniører, som er interesseret i at lære en bred og komplet tilgang til programudvikling ved hjælp af Microsoftteknologier.

 

Anmeldelse af Real-Time Web Application Development

Alt i alt en rigtig god bog, og den eneste af sin slags omkring det emne, jeg har kunne finde.
Dog er der lige nogen ting man skal vide undervejs. Nogengange kan eksemplerne godt være lidt svære at følge, man skal kigge godt omkring for at få alt information med. Noget står i illustrationerne, noget står i teksten. ASP.NET Core er, i mellemtiden bog blev skrevet, opgraderet til 2.0, hvilket gør at nogen af websites der nævnes har skiftet udseende en lille smule. Men det er ok, bogen er super.


Relaterede