Mastering Entity Framework Core 2.0

FORFATTER

Prabhakaran Anbazhagan

SIDER

361

UDGIVET

2017

SPROG

Engelsk

Bliv klar til at implementere Entity Framework i alle dine .NET Core-projekter og vedligehold dataorienterede applikationer

At være i stand til at oprette og vedligeholde dataorienterede applikationer, er blevet afgørende i moderne programmering. Dette er grunden til, at Microsoft fandt på Entity Framework, så softwarearkitekter kunne optimere store data, mens man skriver effektive og vedligeholdelsesvenlig kode.
Denne bog er en omfattende guide, der viser hvordan du bruger Entity Framework og dets teknikker til at opbygge effektive .NET Core applikationer. Du lærer ikke kun de grundlæggende elementer af Entity Framework, men også hvordan man bruger det i praktisk, således at man hurtigt kan implementere teknikkerne i reel softwareudvikling.

Bogen er inddelt i 3 moduler. Første modul fokuserer på at opbygge entities og relationer. Her vil du også lære forskellige mapping-teknikker, som vil hjælpe dig med at vælge den, der passer bedst til din programmeringsstil. Når du har forstået de grundlæggende principper for Entity Framework, vil du gå videre til at lære om validering og querying i det andet modul. Her vil du også se, hvordan man kan udføre rå SQL-forespørgsler og udvide Entity Framework til at bruge Query Objects i et Query Object Pattern.
Det sidste modul i bogen fokuserer på optimering af ydeevne og håndtering af sikkerheden i din applikation. Du vil lære at implementere sikre mekanismer, ved hjælp af concurrency tokens.
Bogen viser også sikkerhed på rækkeniveau og multitenante databaser i detaljer.

Når du når slutningen af bogen, vil du være helt klar til at implementere Entity Framework i alle dine .NET Core-projekter.

Her vil du lære
Opret databaser og brug CRUD-operationer
Forstå og byg relationer (entities, keys og properties)
Forstå Entity Frameworks indbyggede valideringsprincipper
Forstå Concurrency for at kunne bygge responsive applikationer
Transaktioner, samt håndtering af flere systemer med bedste performance

 

Anmeldelse af Mastering Entity Framework Core 2.0

Der var bare alt den information, jeg skulle bruge for at komme videre. En bog, som dækker hele Entity Framework Core, god til folk som står og skal bruge det.


Relaterede