Lost and Founder

FORFATTER

Rand Fishkin

SIDER

320

UDGIVET

2018

SPROG

Engelsk

En oprigtigt og lærerig guide til iværksætteri

Alle ved, hvordan en historie om den perfekte startup skal lyde: En ung, genial iværksætter har en cool idé, går hurtigt ud af gymnasiet, trodser tvivlerne, overvinder alle odds, bliver milliardær og bliver misundet af hele teknologiverden.

Men dette er ikke den type historie.

Rand Fishkin, grundlægger og tidligere direktør for Moz, nogen af verdens førende eksperter på SEO-området.
Den dag i dag, er Moz en forretning der omsætter for 45 millioner dollars om året, men Fishkins forretning tog 15 år at bygge og det startede ikke på et Harvard kollegieværelse, men som en lille familievirksomhed, der faldt i dyb gæld.
Nu trækker Fishkin gulvtæppet væk under en myte i techverden og fortæller om op- og nedturene som iværksætter, historier som de fleste direktører helst vil holde for sig selv. F.eks. om hvordan et simpelt og levedygtigt produkt kan være totalt ødelæggende for forretningen, hvis du launcher det på det forkerte tidspunkt. Vækst kan få virksomhed til at vokse, men initiativer kan også falde til jorden uden effekt. Indtægter og rentabilitet vil ikke beskytte din virksomhed mod fyringer. Investerkapital kommer altid med forpligtelser.

I Lost And Founder fortæller Fishkin de mest forfærdelige, nogen gange pinagtigt ærlige historier om iværksætterkulturen, med en gennemsigtighed og humor, som hundredetusindevis af bloglæsere er kommet til at holde af. Fishkins har været i den hårde skole og du kan bruge hans erfaringer i enhver form for forretningstype og denne viden kan hjælpe dig med at løse en række problemer. Men vigtigst af alt, vil du vide at andre har haft problemet før dig.

Der er ingen anmeldelser endnu.


Relaterede