Learn WebAssembly

FORFATTER

Mike Rourke

SIDER

328

UDGIVET

2018

SPROG

Engelsk

Skriv webapplikationer med native kode ved brug af Wasm og C/C++

WebAssembly er en helt ny webstandard og teknologi, der repræsenterer et paradigmeskift i webudvikling. Denne bog har til formål at lære programmører, hvordan man bruger teknologi til at skrive high-performance applikationer, der kører i browseren.

Denne bog vil introducere dig til WebAssembly-koncepter, der hurtigt vil hjælpe dig med at skrive effektive og hurtige webapplikationer med native kode.

Du vil starte med at gennemgå den faglige udvikling af webprogrammering, tingenes tilstand i dag og hvad der kan gøres i WebAssembly. Vi kigger på rejsen fra JavaScript til asm.js og frem til WebAssembly. Vi analyserer opbygningen af et WebAssemblymodul og forholdet mellem binære og tekstformater sammen med det tilhørende JavaScript API.
Derefter implementerer vi alle de teknikker som er lært, ved at opbygge et high-end program ved hjælp af C og WebAssembly og prøve at sende et eksisterende C++ program til WebAssembly ved hjælp af EmScripten.
Når du har læst denne bog er du klar til at skabe high-end applikationer og spil til internettet ved hjælp af WebAssembly.

Der er ingen anmeldelser endnu.


Relaterede