Ledelse,Nudging,Projektledelse

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

FORFATTER

Morten Münster

SIDER

309

UDGIVET

2017

SPROG

Dansk

Mennesker i den virkelige verden opfører sig nemlig ikke som de mennesker, vi bygger vores alle vore sædvanlige strategier til.

Morten Münster omsætter de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – en helt konkret håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som leder efter alternativer til de gængse virkemidler.

"Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag" giver dig en evidensbaseret tilgang til at ændre adfærd, der vil hjælpe dig til at skabe forandringer i den virkelige verden.

 

Anmeldelse af Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Året var lige startet. I år havde vi besluttet at kunden skulle i centrum. Det skulle virke i hele organisationen. Jeg skrev en mail, hvor jeg forklarede alle, at kunden nu skulle i centrum, så vi kunne optimere vores forretning.
Efter et stykke tid, lagde jeg mærke til at en af vores telefonsælgere var begyndt at bande og spille smart i telefonen, når han talte med en kunde.
Først irriterede det mig, fordi jeg synes ikke det var særlig "kunden er i centrum"-agtigt.
Jeg tænkte over hvad jeg skulle gøre, og jeg besluttede at sige til medarbejderen, at han skulle huske at sætte kunden i centrum, sådan som jeg havde beskrevet det i mailen.
Han svarede at han altid havde kunden helt i centrum, helt og aldeles. Nu blev jeg sur og sagde at det var firmaets politik han overtrådte, hvis han ikke satte kunden i centrum, lige omgående.

Et par dage efter, gik jeg hen til ham og sagde at han helst ikke skulle bande så meget, når han talte med kunderne, fordi det var firmaets politik for sælgere, at man talte almindeligt og pænt.
Så holdt han op.

En af de bedste bøger jeg har læst i år, er "Jytte fra marketing er desværre gået for i dag", af Morten Münster.


Relaterede