Get Programming Learn to code with Python

FORFATTER

Ana Bell

SIDER

456

UDGIVET

2018

SPROG

Engelsk

Lær at programmere med Python, det behøver heldigvis ikke at være svært.

Skal du programmere professionelt, lave hjemmesider, analysere videnskabelige data eller bare automatisere ensartede forretningsopgaver, så er det første skridt, at lære at programmere.
Heldigvis, behøver det ikke at være svært at lære.

Get Programming : Learn to code with Python, introducerer dig til en verden af computerprogrammering uden at du bliver druknet i sproglige indforståethed eller teori, som gør det endnu sværere at starte op, end det burde være. Du kommer til at arbejde dig igennem eksempler og øvelser i 39 lektioner. Du vil lære at programmere et skridt ad gangen, ved at lave dine egne programmer med det begyndervenlige Python programsprog. Med krystalklare illustrationer, simple tips og sjove projekter, vil denne bog hjælpe dig til at tænke som en programmør og give dig færdigheder som du kan bruge til at lære hvilket som helst programmeringssprog. Nemt at lære og med praktiske eksempler.

Python bruges til at bygge applikationer og hjemmesider. Python programmeringssproget er det mest populære sprog indenfor undervisning og begynderdatalogi.

Der er ingen anmeldelser endnu.


Relaterede