Biografi,Ledelse,Forskning,StartUp,Iværksætter,Virksomhed

Elon Musk

FORFATTER

Ashlee Vance

SIDER

416

UDGIVET

2015

SPROG

Dansk

Tesla, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid

Elon Musk, den kendte iværksætter og udvikleren af PayPal, SpaceX, Tesla og SolarCity. Født i Sydafrika. Musk ønsker at redde vores planet, han ønsker at vi skal rejse ud i rummet, danne en koloni på Mars, han ønsker at tjene penge, mens du foretager alle disse nye ting og han vil have os alle til at vide alt om det. Elon Musk er inspirationen til superhelten Iron Man, som spilles af Robert Downey Junior.

Den personlige fortælling om Musk’s liv, er fyldt med alle de udfordringer og drama, som man forventer, af en stor historie. Musk startede ud, som det lille geni, der blev mobbet i skolen og slået af sin far. Men midt i den hårde opvækst, samtidigt med at volden i det apartheid-ramte Sydafrika brød ud, udviklede Musk sig og tog til University of Pennsylvania, hvor han betalte skolen af egen vej, ved at bruge sit hus som diskotek og natklub, og holde de vilde fester.
Han startede et par store dot-com succeser, herunder PayPal, som eBay efterfølgende købte for 1.5 milliarder dollars i 2002. Musk blev, som administrerende direktør, herefter mast ud af butikken, og herefter begyndte hans ensomme år, hvor han begyndte at investere i raketter og elektriske biler, til vennernes store forbavselse.
I mellemtiden kuldsejlede hans ægteskab, i samme takt som de teknologiske tvangstanker tog over.

Elon Musk er så stor som Steve Jobs, en mand af nutid og fremtid og i tolv måneder blev han fulgt af journalisten Ashlee Vance.

 

Anmeldelse af Elon Musk

Hvis du har en interesse i vores børns fremtid og hvad de skal beskæftige sig med i de kommende år, så er Elon Musk noget for dig.
Du får indblik i, ikke bare en begavet hjerne, men også Musks evne til at se fordelen ved at samle de største forskere og investere hver en krone af sin formue i projekter, til gang for menneskeheden. Det er videnskab og logik, det er intelligens og fremsynethed.

 

Anmeldelse af Elon Musk

Denne bog giver et godt overblik over Elon Musk's liv. Hans barndom, hans migrering fra Sydafrika til Canada og USA, den tidlige opstart med Zip2, derefter x.com, fusionen med PayPal osv. Der fortælles en smule om hans privatliv, og så hans store kampe med både SpaceX og Tesla Motors, lige fra startup til i dag. En fascinerende historie for alle, der er interesseret i Silicon Vally, nystartede virksomheder, forskning og generelt superfede nørdede ting og sager.


Relaterede