C++17 By Example

FORFATTER

Stefan Björnander

SIDER

442

UDGIVET

2018

SPROG

Engelsk

Udforsk de utrolige muligheder, der er med C++ og lær de nødvendige færdigheder, for at implementere C++ i virkelige store projekter

C++ er et allround programmeringssprog, bygget til embedded programmering og større systemer. Gennem mange år har C++ udviklet sig og er blevet brugt til, at udvikle software til mange forskellige sektorer. I betragtning af dens alsidighed og robusthed, er C++ et vidunderligt sprog til, at starte din rejse i programmering.  Denne bog dækker spændende projekter bygget med C++, der viser, hvordan man implementerer C++ i mange forskellige scenarier. Mens du bygger disse projekter, vil du lære sprogets grundlæggende byggesten, men også lære hvor du kan bruge C++ til at producere faktiske, større projekter.

Bogen starter med en kort introduktion til C++ sprogstrukturer, hvor du vil lære væsentlige begreber, der er nødvendige for at forstå de projekter, der er i bogen. I det første modul bygger du et bibliotekssystem, hvor du vil lære hvordan man kan udfører effektiv filhåndtering og brug af pointers i din software. For at give dig en smag af GUI-programmering, er næste modul at opbygge grafiske applikationer ved hjælp af Qt5. Derefter går det løs med spilprogrammering og du vil blive introduceret til spildesign i C++ og bygge to interessante spil. Det sidste modul lærer dig hvordan C++ kan bruges til at oprette, det som kaldes Domain Specific Languages.

Når du har læst denne bog, vil du kunne kernekoncepterne i C++ programmering og vide hvordan du implementerer C++ effektivt.

Du vil lære:
At opbygge objektorienterede hierarkier og hvordan du kompilerer, linke og udfører et program.
Implementere klasser og linked lists, skabeloner, inheritance, operator overload og fejlhåndteringer.
Effektiv håndtering af filstrukturer
Dynamisk allokering og deallokering, sammen med ”marshmellowing”.
QT-funktioner, herunder menuer, værktøjslinjer, tegnhåndtering og meget mere.
Implementere Domain Specific Language i C++.

 

Anmeldelse af C++17 By Example

Jeg elsker bøger med masser af kode og flere komplette eksempler og dette er helt sikker en sådan bog og derfor en af mine favoritter.


Relaterede